73 DEPUTETË KUNDËR (VS) 92% TË SHQIPTARËVE


Kjo ishte ndeshja, rezultati: Ne demokraci pakica fiton mbi shumicen, shumica humbet besimin, dhe ne fund pakica udheheq e vetme klasifikim ne Ligen e Bashkimit Evropian. Si perfundim pas 20 vjetesh vetem 8 % e shqiptareve te mbetur futen ne BE.

Advertisements