NJE KESHILLE NGA POLITIKA SHQIPTARE


Duke ndjekur lajmet e mbremshme, dhe sidomos miratimin e ligjit per riciklimin e mbeturinave, i cili normalisht do miratohej me cdo kusht nga politika shqiptare per shkak te interesave ekonomike e personale te nderthurura ne te. Po mendoja ne menyre shume pesmiste se Curcilli shume vjet me pare kishte pasur te drejte kur e quante “demokracine si formen me te keqe, pervec formave te tjera”; Mbrem u pa qarte se ata qe jane votuar per te perfaqesuar interesat e popullit dhe kane ardhur ne pushtet me voten e popullit, votuan arbitrarisht ne te kundert te ketij vullneti.

Cili eshte ai popull qe deshiron qe te mbytet me kancerin e mbeturinave dhe landfildeve te pakontroluara te cilat do riciklojne plehrat e Evropes? Ku ka popull qe e miraton keteligj?! Nderkohe qe politika e beri…

Kesaj i thone voto ata qe neser do te votojne ne parlament per te drejten e jetes tende. Dhe sigurisht ata nuk do te votojne per te miren e saj, por per ekzektimin e saj.

Advertisements