Rock and Blues for Obama


B.K.

22 shkurti shenoi nje mbremje te vecante ne Shtepine e Bardhe, ne dhomen Lindore te saj, e cila u transformua vetem per nje nate ne nje Klub muzikor, me rastin e Muajit te Historise Zezake. Me kete rast Barak Obama ftoi si miq special te mbremjes, mbretin e muzikes blues B. B King dhe ate te muzikes rock Mick Jagger. Nderkohe qe me ftesen e grupit Rolling Stones, presidenti i SHBA hipi ne skene dhe kendoi Sweet Home Chicago.

Obama

Advertisements