Putin Forever – Neser serisht ne Kremlin zyrtarisht


vladimir-putin-uron-presidentin-e-shba-balline

 

 

 

 

PROFIL

Profesioni: President per te disaten here – Mbret i pashpallur

Shteti: Mbreteria e Putinis (ish-Rusia)

Hobi: Te mbaj pushtetin sa me gjate

Kualifikimi: I gjithanshem

Shkollimi: Spiun pa diplome

Kualifikime pasuniversitare: Master ne “Si te behesh mbret”

Adhuron: Ti ngjaje politikaneve shqiptare

Urren: Ka pas urryer shume te ndjerin Hysni Milloshi

Synime te pashpallura: Te jet mbret i Azise

Aftesi te ndryshme: Perdor mire wordin, celularin, di xhudo, takendo, kaleron cdo gje, i pelqen peshkimi dhe eshte amator vrasjesh opozitaresh dhe gazetaresh.

Rankimi: Me pese yje

Advertisements

Një koment

Komentet janë të mbyllura.